Het huis

De beneden verdieping

Omvat een ruime eetkamer met pelletkachel, salon met sateliet tv, ruime ingerichte keuken met vaatwasser, microgolfoven, ijskast met diepvriezer en een bergplaats waar een wasmachine staat, en plaats is om afval te sorteren, Er is een wandelbuggy ter beschikking en verscheidene tuinmeubelen , U vindt er ook een aparte toilet.

De eetzaal

De eerste verdieping

Op deze verdieping bevinden zich de 4 slaapkamers : 2 tweepersoonskamers met telkens een dubbel bed van 1m40, Alsook een drie persoonskamer met 3 aparte enkele bedden. De familie kamer heeft een stapelbed en een extra groot tweepersoonsbed, met 2 aparte matrassen van 90 op 2m10. Op aanvraag is er een baby bedje ter beschikking.

De badkamer bestaat uit twee aparte douches met drie lavabo’s en een toilet ernaast. U hebt ook een sfeervolle ontspanningsruimte met een antieke biljart ter uw beschikking

Een prachtig gerenoveerde biljart

De zolder verdieping

Ingericht als speelruimte met tafelvoetbal, tafeltennis, darts, air -hockey en, een speelhoek met speelgoed allerhande voor de allerkleinsten. Deze ruimte is een grote troef bij slechte weersomstandigheden. Ze kan apart gehuurd worden.

Er is gratis Wifi ter beschikking in het ganse huis. Overal ligt er centrale verwarming. En bovendien is er een pelletskachel in de eetkamer.

De polyvalente ruimte

Rondom het huis

Een stenen terras met grote tuinbank ligt naast een ruim houten terras met ligstoelen. Er werd een professionele pizza/brood oven gebouwd alsook een vaste barbecue. Verder kunt u jeu de boules spelen terwijl de kinderen gaan schommelen. U daalt de tuintrap af naar een lager gelegen tuingedeelte waar u eveneens een tuinbank ter beschikking hebt en badminton kunt spelen of gewoon genieten van de u omringende natuur terwijl u het kleine riviertje Brisy hoort kabbelen.

Een pizza in de houtoven

Uw gebruik van deze site houdt in dat u akkoord gaat met het gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Zie voor meer informatie onze juridische kennisgevingen